3 Temmuz 2013 Çarşamba

Playstation 4 Oyun Canavarı :Erkeklerin Dostu Kadınların Düşmanı

Kadınlar bu aleti sevmese de erkekler için Playstation oyun demek.Oyun denilince PES ve Fifa geldiğini duyar gibiyim.Saatlerini hemcinsini yenmeye adamış olması kadınlar için anlamsız gelse de Sony yeni oyun konsolu PS4 duyurdu.Hayırlı uğurlu olsun.

Erkekler futbol oynu değil de dövüş veya co-op oyunlarını öğretseniz belki size daha fazla oyun oynamanıza izin verirler :D.Ne dersiniz? Burdan çok sıkı oyun seven kadın oyuncular da  selam olsun.Yoksa bu sadece efsane mi? Varsa blog vblog hemen takip ederiz destekleriz.Gelelim konumuza.

Oyun severlere E3 2013 fuarında Sony yeni oyun konsolu PS4 tanıttı.Oyun dünyası tüm heyecanıyla beklediği konferans büyük ilgiyle takip edildi.Tüm lansmanı izlemek için tıklayın. 



Sony PS4



Göz dolduran futuristik tasarım yapısıyla ilk lansmanında geçer not aldığını söylemeliyiz.Tam çıkış tarihi belli olmayan ürün,Xbox One yıl sonunda çıkması yüzünden 2013 yılının son aylarında çıkması bekleniyor.


Sony PS4




Parekende satış fiyatı 399$ (kur 1,95 =778 lira yapar.vergi eklense 900 lira yapar ) olan PS4 benim tahminim Türkiye'de 1250 - 1600 (kdv dahil) fiyatı arasında satışa sunulacağıdır.Tahminim bu yönde. Fiyat konusunda yukarısı olabilir ama aşağısı olmaz.Bakalım çıkınca.Xbox One 499 dolar (kinetic dahil) PS4 te kamera extraya giriyor.Kutu içerisindekiler böyle sıralanmış.
Sony PS4
  • PlayStation 4 sistemi
  • DUALSHOCK 4 kablosuz kumanda
  • Mono kulaklık
  • AC güç kablosu
  • HDMI kablosu
  • USB kablosu
Sony PS4 için odak noktası koşulsuz oyun tecrübesi olduğunu kanıtlarcasına oyunları bir ileri seviyeye taşıma amacında olduğunu belirtiyor.Tasarımda mat ve parlak siyahın keskin hatlarla ortay koyan ürün içerdiğimi donanımla oyun severleri bir hayli mutlu edecek.Next -Gen oyunlar ve yazılımcılar için iyi bir haber.Teknik özeliklere burdan ulaşabilirsiniz.

PS4 daha sosyal bir kullanıcı arayüzüne sahip olarak arkadaşlarınızla oyunları sırlarını, bossları nasıl yendiklerini öğrenebilir ve kim hangi oynu oynuyor takip edebilirsiniz




En büyük devrimi dual shock ta yapmışlar.oynadığınız oyundan daha fazla zevk almanız için daha konforlu tutuş ve daha iyi titreşim motorları sağlanmış.Daha sosyal bir oyun tecrübesi için share tuşu konan Dual shock ta ses için mono hoperlör konmuş.Kulaklık ve milkrofon çıkışı özellikleriyle  sizi arkadaşalarınzla sesli olarak camera yardımıyla görüntülü canlı akış yapmanızı sağlayacak.Üst taraftaki dokunmatik ekranda kontrol de cabası.

Diğer bir gözüme çarpan özellik online satın alınıp indirilen bir oyunun belli kısmı yüklenince ilk kısmı oynayabilmeniz ve arka planda indirilmeye devam edilmesi.140 oyun şu anda kararlaştrıldı.İlk çıktığında oyun severlerle buluşacak.Benim aralarında Kill Zone :Shadow Fall , Watch Dogs , Assasian Creed IV Black Flag, Diablo 3 ve CoD :Ghost  oyunlardan gözüme çarpanlar.Eski oyunlarıda oynanabilecek.Desteklendiği söylendi.

Kendisini kantlama zamanı gelince nasıl bir performans sağlayacak bekleyip göreceğiz.

Daha detaylı  inceleme için burayı(techradar)

Resmi PS4 sayfası için burayı tıklayı

Hiç yorum yok:

AddThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...