5 Temmuz 2013 Cuma

5 Temmuz Hafta Sonu Rehberi

İyi hafta sonları herkese.Güzel parlak ve bir o kadar sıcak günler bizleri bekliyor.Konserler ve etkinlikler iptal edilenler için yeni tarihler beklenirken, yaz döneminde iptal edilen birçok etkinlik ve konserler oldu.Üzülmeye gerek yok telafileri alternatifleri beklenenler kadar göz doldurmasa haftanın yorgunluğunu alacak düzeyde.

5 Temmuz

İstanbul caz festivali başladı.Program Etkinlikler

6 Temmuz

İstanbul caz festivali kapsamında tünel-galata-şişhane konserleri Biletler
Suma beach16:00  Kompakt weekend 35-50 TL (2 gün)
1.Geleneksel Water War Şenliği 18:00 Taksim
Gezi Parkı özel açılış  19:00 Taksim
Jolly Joker 22:00 Cem Adrain 39,5-90 TL Konser
Kadıköy Sahne 21:00 Birsen Tezer  33,5 TL Konser



7 Temmuz

Piknik lambdaistanbul saat 16:00 Cihangir Sanatkarlar Parkı
Bisiklet sürüşü Yesilist 3.köprüye hayır dieycek Garipçe'ye kadar pedal çevrilecek.
1. Gazdanadan Festivali  Kadıköy 17:30

Haftanın Fimleri

Maskeli süvari / The Lone Ranger

Asıl adı John Reid olan Lone Ranger lakaplı bir kovboyun, Kızılderili ruhani yardımcısı Tonto ile haksızlıklara karşı verdiği mücadeleyi anlatan ünlü TV dizisinin sinema versiyonuyla beyaz perdeye aktarılıyor. Yapımcılığını Jerry Bruckheimer ve yönetmenliğini Gore Verbinski'nin yaptığı filmin baş rollerini ise Johnny Depp, Armie Hammer ve Tom Wilkinson paylaşıyor.


Sadece Tanrı Affeder / Only God Forgives

Nicolas Winding Refn ve Ryan Gosling'in Drive filminden sonraki yeni projeleri olan Only God Forgives, aksiyon ve şiddet dolu bir intikam hikayesi olarak nitelendiriliyor.
On yıl önce bir cinayet işleyen Julian, şimdilerde sürgündedir ve Bangkok'ta yaşamaktadır. Burada görünürde kardeşi Billy ile birlikte bir boks klübü işletmekte olan Julian, esas gelirini buradan yürüttüğü uyuşturucu ağından kazanmaktadır. Güzel zamanlar, Billy'nin genç bir kızı öldürmesiyle sona erer. Zira Billy de kendini Bangkok sokaklarını temizlemeye adayan gizemli intikam meleği Chang tarafından öldürülmüştür. Olayların bu raddeye gelmesi ailenin güzel ve tahammülsüz annesi Crystal'ı da devreye sokar. Crystal'ın kışkırtmalarıyla intikam almaya karar veren Julian, kardeşini öldürenlerin peşine düşerek intikam arayışına çıkar. 'İntikam meleği'ni hedef aldığı bu savaş, başta sadece iki kişinin yer alacağı, sonrasındaysa sadece bir tanesinin hayatta kalabileceği türden olacaktır...


Acil Arama / The Call

Jordan, 911 Acil yardım hattında santral görevlisi olarak çalışan bir kadındır. Bir gün merkezi arayan genç bir kız sesi evine zorla giren biri olduğunu ve hayatının tehlikede olduğunu söyler. Jordan ekipler evi tespit edip, kızı kurtarıncaya kadar, telefonda katili oyalamaya ve ikan etmeye çalışan Jordan başarısız olur. Genç kız ölür; dahası birbirini takip eden olayların bir seri katil işi olduğu ortaya çıkar. Bu arada Jordan'ın psikolojisi de altüst olmuştur.

Hiç yorum yok:

AddThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...