19 Temmuz 2013 Cuma

19 Temmuz Hafta Sonu Rehberi

İptal olan konserler dizisinde Keshanın konseri bu pazar gerçekleşecekti.Bir konser daha eksilirken bakalım bu hafta sonu bizleri neler bekliyor.

Hafta Sonunun Etkinlik ve Konserleri

19 Temmuz

Life Park 19:00 Jason Mraz 78-280 TL Konser
Harbiye Cemil Topuzlu 21:30 Sezen Aksu 99-220 TL Konser
Beyoğlu hayak Kahvesi 22:30 Ali Biçim 23,5 TL Konser

20 Temmuz

Topkapı Sarayı müzesi İhtişam ve Zarafet : Korenin Sanatı Sergi
Harbiye Cemil Topuzlu 21:30 Sezen Aksu 99-220 TL Konser 
Suma beach 20:00 Suma Beach Weekend 40-50 TL Parti
Akbank Sanat 16:00 Yakın Dönem Katalan Sinemasına Bakış ücretsiz Gösterim



21 Temmuz

Kabataş 12:30-20:00 Boat Party 25 TL
Pera Müzesi (son gün ) Manolo Valdes :Resimler ve heykeller Sergi
Arter iki güncel sergi var . Mat Collishaw: Hayalet Görüntü Volkan Aslan : Hatırlamayı Unutma

Haftanın Filmleri

Geceyarısından Önce / Before Midnight

Before Sunrise ve Before Sunset filmlerinin ardından yönetmen Richard Linklater ile oyuncular Ethan Hawke ve Julie Delpy'i tekrar bir araya getiren serinin 3. devam filmi Before Midnight, Jesse'nin evli olduğu eşinden boşanıp büyük aşkı Celine'le evlenmelerinin ardından yaşananları anlatıyor. Aradan geçen 9 yılın ardından iki çocukları olan ikilinin gelecekleri Before Midnight ile şekillenecek... Tıpkı önceki film gibi senaryo Linklater, Hawke ve Delpy ortaklığının ürünü. Film 2013 Sundance Film Festivali'nin de öne çıkan yapımları arasında.


 Sen Gitmeden Önce / Not Fade Away

David Chase’in bu ilk yönetmenlik denemesi 1964 yılında New Jersey’de geçiyor. Filmde yetenekli bir şarkıcı ve söz yazarının öncülüğünde kendi rock gruplarını kurmak isteyen bir grup arkadaşın hikayesi anlatılıyor. Film dönemin birbiriyle çelişen akımlarını ve ideolojilerini mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Tüm bu sahnelerin arka planında ise efsanevi Steven Van Zandt tarafından hazırlanmış olan dinamik soundtrack’ler var. Filmde John Magaro, Jack Huston, Will Brill, Bella Heathcote, James Gandolfini, Brad Garrett ve Christopher McDonald rol alıyor.


Pasifik Savaşı / Pasific Rim

Denizden Kaiju adı verilen yaratıklar yükselmeye başlayınca, milyonlarca insanın canına mal olacak ve insan kaynaklarını tüketen bir savaş başlar. Bu devasa Kaijular ile savaşabilmek için özel bir silah üretilir. Jaeger adı verilen büyük robotlar akılları nöral bir köprüde kitlenmiş iki pilot tarafından beyin gücüyle yönetilir. Ama Jaegerlar bile acımasız Kaijuların yanında savunmasız kalırlar. Yenilmenin eşiğindeki insanoğlunun son çaresi eski pilot (Charlie Hunnam) ve deneyimsiz stajer (Rinko Kikuchi)'dir. Birlikte, kıyamete karşı insanlığın son umudu olacaklardır


İyi hafta sonları

Hiç yorum yok:

AddThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...