26 Temmuz 2013 Cuma

26 Temmuz Hafta Sonu Rehberi

Bu hafta sonu İron madien konserinden ürken konser ve etkinlikler bizlere kendi etkinliklerimizi yapmamıza neden olacak. Bir önceki hafta sonu rehberimizde sergiler devam ediyor isterseniz onlara bakabilirsin. Suma beach'te her hafta sonu olduğu gibi partyler devam etmekte. Unutmadan pazartesi John Legend konseri kaçırılmaması gereken bir konser olarak buraya not düşelim

Haftanın Konser ve Etkinlikleri 

26 Temmuz

Bjk İnönü Stadyumu 16:00 İron madien 220-320 TL Konser

27 temmuz

Salt Beyoğlu 15:00 Subreal Gösterimler



28 Temmuz

Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi 21:00 Teoman 45-270 TL Konser

Haftanın Filmleri

The Wolverine

Dünyaca meşhur çizgi roman serisinden uyarlanan bu destansı macera, X-Men aleminin en popüler karakteri Wolverine’i günümüz Japonya’sına götürüyor. Wolverine bu hiç bilmediği dünyada, beklenmedik düşmanlara karşı ölüm kalım savaşı verirken sonsuza dek değişiyor. Hayatında ilk defa fiziksel ve duygusal zorlamalara karşı bu kadar kırılgan bir halde, sadece samuray kılıçlarına karşı değil, aynı zamanda kendi ölümsüzlüğüne karşı da savaşıyor. 


Karanlık Cinayetler / The Frozen Ground

17 kadını kaçırıp öldürmek suçundan 461 yıl hapse mahkum edilen Amerika’nın en azılı serili katillerinden biri olan Robert Hansen’ın gerçek hikayesinden yola çıkıyor. Emekliliğine haftalar kalmış dedektif Jack Halcombe son iki yılda 8 kadının benzer şekilde ortadan kaybolmasının ardında bir seri katil olduğundan şüphelenmektedir. Ancak ortada tek sağlam bir ipucu bile yoktur. Fakat bir gün Cindy isimli genç bir kız arkasında iz bırakmayan katilin elinden son anda kurtulmayı başarır. Dedektif Jack, Cindy ile görüşüp kanıtlar toplamaya çalışmaktadır katil ise Cindy’nin peşindedir. Katili yakalamak için her türlü tehlikeyi göze alan Jack kendini zamana karşı bir yarışın içinde bulur.


Sanal Hayatlar / Dissconnet

Ailesini aramaya vakit yaratmakta zorlanan işkolik bir avukat, sırları internet ortamına yayılan bir çift, bir sınıf arkadaşına internet üzerinden kabadayılık taslayan çocuğunu yola getirmeye çalışan emekli bir polis memuru ve kariyer peşinde koşan bir bir gazetecinin yetişkin sitelerindeki mücadelesi... Tüm bu karakterleri aynı noktada buluşturan tek şey ise çağımızın buluşu internet! Modern iletişimin yeni adı olan internet tüm köşeli halleriyle masaya yatırılırken birbirinden farklı bir grup insanın hayatı üzerinde yaptığı benzer etki vurgulanıyor.  


Hiç yorum yok:

AddThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...