1 Şubat 2013 Cuma

The Plum

Merhabalar

The Plum olarak blog yayın hayatına bugün itibariyle bu yazıyla başlamış bulunmaktayız. Mottomuz "Pure Living and Urban Modesty" . Yaşamın saflığına saygı duyarak şehrin mütevaziliğini okuyucuların ekranlarına sunmak istiyoruz. Burada çeşitli konular hakkında haberler, bilgi, röportaj, fotoğraf ve videoları; en önemlisi edindiğimiz fikirlerimizi sizlerle paylaşacağız ve beğeninize sunacağız. Yorumlarınızla bize katılırsanız çok seviniriz.

The Plum Logo
The Plum Logo
Aklımızdaki projelere uygun bir platform yaratmak amacıyla yola koyulduk.Bizimle birlikte yol almak isteyenlerle de kapımız sonuna kadar açık.Projelerimize destek sağlamak için burada beğendiğimiz markaların satışlarını gerçekleştireceğiz.

Başlıklardaki konular da, deneyimlediğimiz, gözlemlediğimiz ve yapmaktan keyif aldığımız herşeyi The Plum olarak sizlere sunacağız.Belki her gün yanından geçtiğiniz farketmediğniz bir galeriyi, öylece geçip gittiğiniz bir sokağın ışıltısını, ya da bir aktiviteyi.Bunların hepsini The Plum'da bulacaksanız. Zaman içerisinde yazdıklarımız sizin katılımınız ile şekillenecek ve gelişecek.

theplum.dukkani.com, sepeti.com güvencesiyle elimizdeki sınırlı stoklu ürünlerin satışını yapacağız. İstenildiği takdirde gittigidiyor.com dükkânımızdan da bu (fiyat+gg komisyonu) ürünleri satın alabileceksiniz. Size sağlayacağımız ürünler öncelikli olarak markaların sıfır ürünlerinin satışıdır.

The Plum

Hiç yorum yok:

AddThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...