8 Şubat 2013 Cuma

08.02 Haftanın Filmleri


Sinemaseverleri bugün vizyona girecek beş yeni film bekliyor. Bu filmler; Lincoln, Mutlu Aile Defteri, Zero  Dark Thirty, Penguen Kral, Tepelerin Ardında. Filmlerin tanıtımına geçmeden önce şunu hatırlatmakta fayda var bir hafta öncesinde vizyona giren filmler ise; Zincirsiz, Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları, Hükümet Kadın, Çatlak Film. Rakam olarak değerlendirdiğimiz de 9 film var ki bu da oldukça renkli bir yelpaze demek. Senin seçimin hangi film olacak?





Yerli filmlerden başlamak gerekirse, Hükümet Kadın komedi türündeki film Sermiyan Midyat’ ın mizah anlayışı ve Demet Akbağ gibi isimlerin usta oyunculuğu ile bir haftadır vizyonda ve izleyicisini bekliyor. 

Hükümet Kadın Film Afişi 

Fragman  

 Mutlu Aile Defteri ise bugün vizyona girecek. Dram- komedi türündeki film izleyiciyi epey güldüreceğe benzeriyor. Her iki filmin ayrı bir lezzet sunması sebebiyle tercihi The Plum okuyucularına bırakıyoruz. . 

Mutlu Aile Defteri 


Yabancı filmler kuşağında ise, Steven Spielberg’in yönettiği Lincoln filmi, tarih-biyografi-belgesel sevenlere hitap etmektedir.Kadrosuyla da konuşulacak film oscarlar da ne yapacak merak konusu. The Plum olarak da mutlaka izlenmesi gereken bir film olan Lincoln’ü önermekteyim. Bugün ve sonrası için iyi bir tercih olabilir. 
Lincoln Film Afişi


Diğer filmler için kısaca göz atmak isterseniz;

Zero Dark Thirty Film AfişiDupa Dealuri Film AfişiPenguen Kral 3D Film Afişi

                fragman                                                 fragman                                          fragman           

Seçtiğiniz filmi ve beğeninizi bana yorum yazarak paylaşın.

İyi hafta sonları herkese.

kaynak:
sinemalar.com

Hiç yorum yok:

AddThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...