26 Haziran 2013 Çarşamba

Yazın Ne İzlesek

Yaz gelmesiyle yayın dönemi sona erdi diyenler normal sezon da ne vardı diyenleri duyar gibiyim.Hangi dizilerin tekrarını mı izlesek diye düşünmesinler.Amerika ve ingiltere imdadımıza yetişiyor.Gözüme çarpan birkaç diziyi yaz listenize izlemek için ekleyebilrisiniz.Aşağıda yazılan sıra belirli bir sıra dağildir.

Rouge
 
Gizli polis Grace Travisin mafya ve çürümüş polisler arasında oğlu Sam'in katilini bulma çabasına tanık olacaksınız.Mission impossibleden tanıdığımız Thandie Newton başrolde.Bolca argo ve çıplaklığın olduğunu da belirtmeliyim.2 sezon için ışık verildiği gelen dedikodular arasında.












Under The Dome

İlk bölümü izlediğim ve Stephen King'in aynı adlı romanından dizi olan hemen aklınızda bir takım sorular sormanıza neden olacak. Bneim aklıma gelen sorulardan ilki Kutupayısı olacak mı ? 2.ncisi Bunların havası bitmez mi? Tabi bunlar benim sorduklarım. Sizinde ilk bölümde aklınıza gelenleri öğrenmek için yazın izleme listemizdeki üst sıralardan girecek diziyi izlemenizi tavsiye ederim.İlk bölümden gizme perdesi gözünüzü kapatıyor.

 Mistresses

Ev hanımlar gene yapacağını yapıyor.Erkeklerin ikinci planda kaldıkları dizi kervanında hayattaki güçlü rolleri olmasına karşı  yaşadıkları daha çok inişler ve çıkışlar getirdiklerini azcık cinsellik aldatmalar ve ihtirasla yoğuran dizi desprate housewives a çalım atacak gibi gözüküyor.Charles İşbaşında dan tanıdığımız allysa milano kadın grubun başını çekiyor.












Twisted 

Eğer ergen-gergin amerikan dizileri seviyorsanız bu dizi izleyebilirsiniz.Konusu garip bir şekilde ölümle başlasa da amerikan liselerinde olan drama popülerlik ve insan öldürme gene karşınızda.Üç sıkı arkadaş olanlardan  olan danny teyzesini öldürür. Diğer Lacey ve Tess bu dumurluğu daha atlatamadan 5 yıl sonra danny tutulduğu hastaneden tedavi olur ve geri dönmesiyle herşey kaldığı yerden bir ölümle başlar.


Graceland

Gerçek bir hikayeden alınan dizi.FBI DEA adına çalışan undercover ajanların kendileri ve yaratıkları sahte kimliklerle yaşamasını anlatıyor. Tabi asıl mesele FBI Birincilikle mezun olan Mike Waren'nın eğitim ajanı Paul briggsi undercover'ın  undercover'ı olarak FBI
tarafından sürdürülen iç araştırması için gönderilmesi.Bakalım neler bulacak bizim çöm ajan.
The White Queen

GOT bitmiş olabilir ama taht oyunları devam ediyor.Phillipa Gregory'nin The Cousin's war serisinden The White Queen adlı kitabından çevrilen dizinin konusu Kral Henry'i Kuzeni Edward tarafından tahtan indirilir ve Taşralı bir dul olan Elizabeth ile olan evliliği ile gelişen taht entrikiları gözönüne çıkmasını anlatan dizi yazın gözde dizilerinden.Kraliçe Elizabeth'in hayatında bir dönemini anlatan dizi yazın izlenecekler listesinde üst sıralarda olmasını tavsiye ederim.Tudors beğenenler bu dönem dizisinin bırakmaları zor olacak gibi.

Ray Donovan

Ray Donovan sorununuz varsa çözer.O bir problem çözücü, güçlü ve zengin.Gel gör ki kendi ailesinden kaynaklı problemleri çözmek konusunda o kadar başarılı olup olmadğını hep beraber izlerken göreceğiz.Hafif mafya vari havası kendi dertlerinde ne kadar etkili olacak.Başrolde Liev Schreiber göğüslüyor.Kendisi bi sürü filmde başrolde görmek mümkün


Çerez Dalında ödül alan dizimiz

 Dates

Buluşmalar da ne konuşulur? İnternetten tanıştığınız insanların yalanları ve doğrularına inanmak isteyecek kadar yalnız mısın?sorularına  cevap arayan dizi.Keşisen hayatlara tanık olmak için bu dizi ara ara alınmasını tavsiye ederim.Game of thrones'dan katledilerek çıkan Rob Starkın karısı Talisa Stark ruhu şad olmadan Oona Chaplin bu dizide kendini gösteriyor.


Herkese iyi seyirler.
Varsa aklınızda başka dikkat çeken diziler aşağıda yorum olarak bırakabilirsiniz.

2 yorum:

modacadisi dedi ki...

Biz yeniler yerine Brad Pitt'in World War Z ini izleriz anca heralde :)

theplumblog dedi ki...

:D Aslında birçoğu internette başladı bile özellikle The White Queen'i tavsiye ediyorum.Games Of Thrones'un sezon finalinden sonra taht kavgaları devam ediyor

AddThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...