10 Mayıs 2013 Cuma

10.05 Hafta Sonu Rehberi

Anneler günü dolasıyla yavaş bir hafta sonu bizi bekliyor.İyi hafta sonları.

10 Nisan
Küçükçiftlik Park Günboyu (4 gün pazar günü son )Arçelik Gastro İstanbul Kapıda 10 TL
Babylon 22:30 Red Bull Music Academy Presents:Nosaj Things 33,75 TL
The Hall 22:00 Ellen Allien 30 TL
16. Uluslararası Kukla festivali

11 Nisan

Salon İKSV 21:30 Patricia Barber 35-45 TL
Ghetto 22:45 Stockholme Syndrome Live &Jay-Jay Johansen Dj set 34-44 TL
İndigo 23:30 2manydjs 50 TL



12 Nisan

Kanyon AVM 14:00-16:00 Ayhan Sicimoğlu &Latin All stars 
Event Garden 12:00 Tekirdağ Mangal Keyfi 85 TL

Haftanı filmleri

Bahar Tatili/ Spring Breakers


özeti
Üniversite öğrencisi dört arkadaş bahar tatillerini finanse etmek için uçuk bir plan yaparlar. Bu plan bir mağazayı soymaktır ve bu mağazayı soyarlar. Şimdi ellerinde ise bahar tatili için çok fazla para ve eğlenecek vakitleri vardır. Ama unuttukları bir şey polislerdir. Polisler bu pembe hayalleri bozarlar ve kızları yakalarlar.

Tam hapsi boyladıklarını düşündükleri sırada Alien isimli bir adam ortaya çıkarak, kefaletlerini öderler. Ancak unuttukları bir şey vardır, her şeyin bir karşılığı vardır.

Kod Adı Olympos/ Olympos has Fallen



özeti

Amerika Birleşik Devletleri'ne bağlı çalışan, özel kuvvetler biriminde görevli bir gizli güvenlik ajanı olan Mike Banning, bir akşam Başkan ve eşi bir davete giderlerken yolda bir kaza olur. Banning'in tek bir ismi kurtarma şansı vardır, o da tercihini Başkan'dan yana kullanır ve eşini feda eder. Olay sonrası herkes Mike'ın doğru yaptığını söylese de Mike saha görevinden alınır ve ona masa başı bir iş verilir. Fakat ABD'yi büyük bir saldırı bekliyordur. İçeriden ajanların yönettiği terörist bir eylemle Beyaz Saray saldırıya uğrar. Başkan esir alınır. Artık başkanın kurtuluşu Mike'ın kurtarma operasyonuna bağlıdır.

Bernie'nin Suçu Ne ? / Bernie



özeti

Teksas'ın küçük, kırsal bir kasabasında, bir cenaze levazımatçısının yanında yardımcı olarak çalışan Bernie Tiede kasaba halkının en sevdiği kişilerden biridir. Pazarları okulda ders verir, kilise korosunda şarkı söyler ve yardıma ihtiyacı olan herkese el uzatır. Herkes Bernie'yi sever ve takdir eder. Ters giden talihine sürekli lanet eden dul Marjorie Nugent'e banka işlerinde yardım eden Bernie, bir süre sonra kadının kendisine karşı artan ilgisi ve isteklerine yetişemez hale gelir ve günün birinde zengin Marjorie'yi öldürür...

Hiç yorum yok:

AddThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...