13 Eylül 2013 Cuma

13 Eylül Hafta Sonu Rehberi

I Love Sale 4 hazırlıkları tüm hızıyla sona doğru gelirken detaylara girmeden sizlere bu hafta sonu hangi etkinlikler ve filmler vizyona girmiş onların haberini vereceğim.İyi Hafta sonları .İyi seyirler

Hafta Sonu Etkinlikleri ve Konserleri

13 Eylül

Bebek Şenliği  Bebek Parkı 13-14-15 Eylül
Lenka Küçükçiftlik Park
Suma Beach Kilyoshafta sonu boyunca 13-14-15 Eylül

14 Eylül

Blonde Redhead Küçükçiftlik Park
Ekşifest Life Park

15 Eylül

Superbike FIM World Championship İstanbulpark
Eksen On Fair  Park Orman
I Love Sale 4 Karaköy






Haftanın Filmleri

Bu Nasıl Aile / We Are The Millers

David Burke müşterileri arasında aşçıların ve annelerin de olduğu ot satıcısıdır. Belirli nedenlerden dolayı göze batmamayı tercih eden David aynı yerde yaşadığı gençlere yardım etmeye çalışınca hiçbir iyiliğin cezasız kalmayacağını öğrenir. Zulasını ve parasını çalan gençler yüzünden David tedarikçisi Brad’e borçlanır. David büyük bir iş yapmak zorundadır ve Brad’in Meksika’dan gelen mallarını almak zorunda kalır. Komşuları alaycı striptizci Rose, özenti müşterisi Kenny ve zeki bir genç kız olan Casey’nin de yardımıyla mükemmel bir plan yapar. Sahte bir eş, iki sahte çocukla Miller ailesi Dört Temmuz hafta sonu için güney sınırına doğru yola koyulur.


Pırıltılı Hayatlar / The Bling  Ring

Bir grup gencin, hayranı oldukları ünlülerin nerede yaşadıklarını internetten bularak evlerine girdiği ve eşyalarını çaldığı gerçek bir olayı konu alan Sofia Coppola filmi "The Bling Ring


Arınma Gecesi / The Purge

Her yıl bir gece, sonuçlarına katlanmadan her türlü suçu işleyebilseydiniz ne yapardınız? Bir ailenin tek bir gecede yaşadıklarını ele alan spekülatif gerilim türündeki Arınma Gecesi (The Purge) filminde dört kişi, tehlikelerle dolu dış dünyan evlerine zorla girdiğinde ne kadar ileri gidecekleri konusunda sınanacaktır.

Suçun kol gezdiği ve hapishanelerin dolup taştığı Amerika'da hükümet, her yıl cinayet de dahil her türlü suç eyleminin yasal olmasına 12 saatliğine izin vermektedir.

Hiç yorum yok:

AddThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...