23 Ağustos 2013 Cuma

23 Ağustos Hafta Sonu Rehberi

Bir Hafta sonu daha geldi.Planlar yapıldı.Kaçma rotaları oluşturuldu.İstanbulu Stresi bu hafta sonu dışına taşıyor gibi gözüküyor.İyi dinlenin. İyi hafta sonları.

Hafta Sonu Etkinlikleri ve Konserleri

23 Ağustos

Ülker Sports Arena Spor Toto World Cup '13
Burch Beach 18:00 Dj Ali Efe Dinç - Birol Giray 25 TL Dj
Suma Beach

24 Ağustos

Küçükçiftlik Park 17:00 Belle and Seabstian 60-135 TL Konser
Burch Beach 21:30 Duman 45-89(plaj+konser) TL Konser

25 Ağustos

Küçükçiftlik Park 13:00 Rock Fm 15.Yıl Partisi ücretsiz bilet almak zorunlu
Robinson Crosue 389 17:00 imza günü Ahmet Ümit Etkinlik

Haftanın Filmleri 

Bu Aşk Fazla Sürmez / I Give İt a Year

Bir partide tanıştıktan sonra kısa sürede evlenen Nat ve Josh’un evliliğinde ‘cicim ayları’ çabuk bitmiş, pembe bulutlar dağılmıştır. Evliliklerinde ilk yıl dolarken iyice gün yüzüne çıkan sorunlar, zaten pek uyumlu olmayan çifti birbirinden uzaklaştırır. Resmin içine bir de Josh’ın eski kız arkadaşı Chloe ve çekici bir iş adamı olan Guy’ın da girmesiyle her şey daha da karmaşık bir hal alır. Evlilikte ilk seneyi atlatmak, sanıldığından da zordur! Acaba Nat ve Josh’un aşkı ne kadar sürecektir?


 Geçmişin Sırları / The Company You Keep

Film Neil Gordon’un aynı adlı romanından uyarlandı. 30 yıl boyunca kimliğini gizlemeyi başaran eski bir teröristin (Redford) bir gazetecinin (LaBeouf) gerçek kimliğini ortaya çıkarması üzerine yaşadıklarına odaklanıyor.



Büyükler 2 / Grown Ups 2

Aynı mahallede büyüyen ve yıllar sonra bir araya gelen bir grup arkadaşın eve geri dönme vaktidir. Eve geri döndüklerinde onları bekleyen komik maceralarla birlikte bu sefer çocuklarından öğrenecekleri dersler vardır.

Hiç yorum yok:

AddThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...